Ichiban carcare

Met Ichiban Car Care kiezen we voor de beste bescherming voor jouw wagen.
Ichiban Car Care

Ichiban Car Care

De ultieme bescherming

Met Ichiban Car Care kiezen we voor de beste bescherming voor jouw wagen. Daarom behandelen we jouw voertuig met een keramische coating die dankzij een permanente nano-keramieklaag een langdurende bescherming biedt.

Een keramische coating bestaat uit een 3D-matrixstructuur met waterafstotende eigenschappen die ervoor zorgen dat het oppervlak van jouw wagen langer schoon blijft. Daarnaast is jouw wagen beter bestand tegen krassen en krijgt het oppervlak een aanhoudende, diepe glans.

Waar andere soorten wax en lakverzegelingen na verloop van tijd hun werking verliezen, bieden wij een permanente bescherming voor lak, velgen, rubber, glas, leder en zo veel meer. Kortom, een complete bescherming voor jouw wagen!

Stickerverwijdering

Je bestickerde reclame auto inleveren bij de leasing maatschappij of een bestickerde auto verkopen? Wij verwijderen de stickers van je wagen.

Offerte Aanvragen

Ichiban Car Care voor jouw wagen?

Wil je jouw wagen de bescherming geven die hij echt verdient? Kom langs en samen bekijken we welke verzorging ideaal is. Een hardnekkige reiniging of eerder een delicate aanpak? Dankzij onze expertise en persoonlijke service kies je voor een ongeëvenaarde bescherming voor jouw kostbaarste bezit.

Self Carwash Turnhout

Waspas

Een gratis waspas waarmee je tot 20% bespaart op je wasbeurt? Zo’n voordeel laat je niet liggen. Onze waspas geeft je een mooie korting, is onbeperkt geldig, gebruik je met eender welke wagen.

Waspas Bestellen