Keramische Coating

Keramische coating is de beste bescherming voor je autolak.
Keramische Coating

De beste bescherming voor je autolak

Een keramische coating is de beste bescherming voor de lak van jouw auto. Het zorgt ervoor dat water en vuil zich veel minder snel hechten aan jouw wagen. Bovendien is een auto met keramische coating ook bestand tegen schadelijke stoffen en harde chemicaliën.

Onze keramische coating beschermt je lak en metaal door ze af te sluiten van water en zuurstof. Daarnaast is de coating niet onderhevig aan felle zon of hittegolven en door het gebruik van UV-protectie beschermen we lak, rubber en plastic tegen veroudering, verkleuring en slijtage.

Een keramische coating hecht zich permanent aan de lak en zorgt gegarandeerd voor langdurig resultaat. Tevens is de uitgeharde coating laag in staat om steenslag en diverse lichte krassen te weerstaan.

Een afspraak maken voor een keramische coating?

Voor een keramische coating op je auto is het noodzakelijk om een afspraak te maken. Kom langs en samen bekijken we welke oplossing ideaal is.

Self Carwash Turnhout

Waspas

Een gratis waspas waarmee je tot 20% bespaart op je wasbeurt? Zo’n voordeel laat je niet liggen. Onze waspas geeft je een mooie korting, is onbeperkt geldig, gebruik je met eender welke wagen.

Waspas Bestellen